nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

pompieri ambulanta gherla aleea mesteacanului

Persoană moartă de câteva zile găsită într-un apartament – VIDEO

Un apel la numărul de urgență 112 a anunțat marți în jurul orei 11,30 că o persoană care locuia într-un bloc de pe Aleea Mesteacănului nu răspunde la ușă de câteva zile.

Alarma a fost dată de un vecin, care nu l-a mai văzut pe om de sâmbătă.

Pompierii de la SVSU Gherla au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului aflat la etajul IV al blocului. În interior au găsit un bărbat în vârstă de 57 de ani, decedat. Omul era căzut la podea, cu fața în jos, lângă ușa de la intrare în apartament. Din primele constatări, omul ar fi decedat de câteva zile.

Vecinii spun că omul locuia singur.

La locul evenimentului a intervenit și un echipaj de ambulanță, iar polițiștii au început cercetările în acest caz pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

  • știre în curs de actualizare

video în continuare

sus(5)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns