taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
gherla accident depasire trotuar

Pericol evitat la mustață, un șofer grăbit a urcat pe trotuar ca să nu facă accident – VIDEO

Un incident terminat din fericire cu bine a avut loc duminică pe o stradă din Gherla.

În jurul orei 16.30, un șofer care circula cu mașina pe strada Tudor Vladimirescu din oraș, ajunsă aproape de casă, a intenționat să vireze la stânga, pentru a parca. În acel moment, a văzut în oglinda retrovizoare cum din spate se apropie în viteză o mașină. Impactul părea inevitabil, iar în ultima clipă, a tras de volan spre dreapta.

„Mașina care venea din spate a depășit o altă mașină în spatele meu și se apropia cu viteză. Șoferul m-a văzut în ultimul moment că vreau să fac la stânga, iar ca să mă evite, n-a mai avut ce face. A frânat puternic și a urcat pe trotuar. După incident, am oprit și eu, a oprit și el. A ieșit din mașină, mi-a tras o înjurătură și a plecat”, a povestit șoferul.

Întâmplarea scăpată de sub control s-a terminat de această dată cu bine. Cu totul altul ar fi putut să se termine dacă ar fi fost oameni, chiar copii, pe trotuar.

Se știe că graba strică treaba, iar unul dintre cele mai dese sfaturi pe care le dau polițiștii șoferilor este să circule cu  atenție și cu viteza adaptată. Din păcate, mulți șoferi, sub imperiul stresului sau al grabei, uită de condusul cu precauție, fără să fie conștienți că urmările dramatice pot apărea într-o clipită. Iar regretele de mai târziu nu mai încălzesc pe nimeni.

video în continuare

 

sus(3)jos(41)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns