taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gaz teava rupta gherla pompieri

Pericol de explozie, miros de gaz înțepător peste oraș, ce a făcut o șoferiță – VIDEO

Un miros puternic de gaz au simțit locuitorii din apropierea gării din Gherla joi seara, fără să știe ce s-a întâmplat.

În jurul orei 20, s-a auzit o bufnitură puternică pe strada Tudor Vladimirescu, în apropiere de podul gării și apoi un fâsâit puternic.

Un șofer care a făcut o manevră de mers cu spatele a lovit cu mașina un post de reglare a gazului de la o casă, iar cum impactul a fost puternic, s-a rupt branșamentul, regulatorul și un robinet.

Timp de aproximativ o jumătate de oră, gazul a ieșit cu presiune din țeava ruptă, o conductă de 1 țol. Locuitorii din zonă au ieșit în stradă, speriați de pericolul iminent de producere a unei explozii, cu atât mai mult cu cât la mică distanță se afla rețeaua de energie electrică.

S-a dat alarma prin 112 și au intervenit în scurt timp pompierii voluntari de la SVSU Gherla, un echipaj de Poliție și o formație de intervenție de la compania de gaz. Drumul a fost închis circulației mașinilor.

Ruptura serioasă la instalația de gaz a dat bătăi de cap echipajelor de intervenție, din cauza locației greu accesibile, astfel că a fost necesară decopertarea trotuarului în zonă, pentru a se putea pune un capac la țeava ruptă.

În cele din urmă, conducta a fost sigilată.

Oamenii au povestit că la volan s-ar fi aflat o femeie și aceasta ar fi avut în mașină copii.  Panicată de cele întâmplate, a păsărit locul evenimentului. Acum ea va trebui să plătească pentru pagubele produse.

video în continuare

 

sus(2)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns