taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
incendiu tir pasul tihuta

Pericol de explozie în Pasul Tihuța – un TIR încărcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a luat foc – VIDEO

Un autotren încărcat cu aproximativ 20 de tone de azotat de amoniu a fost cuprins de flăcări în Pasul Tihuţa, joi seară, în jurul orei 18.

Garda de Intervenţie Pundu Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud, cu două echipaje de stingere şi unul de prim ajutor SMURD, a acționat într-o situaţie de urgenţă cu un grad de risc extrem de ridicat.

După ce au asigurat zona de siguranţă, pompierii au realizat rapid un dispozitiv de intervenţie pentru lichidarea incendiului în limitele găsite, pentru a evita producerea unei explozii.

incendiu tir pasul tihuta

Focul a distrus cabina TIR-ului și partea din față a încărcăturii. Autovehiculul era condus de un șofer din Ucraina, iar marfa fusese încarcată de la Târgu Mureș, cu destinația Ucraina.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită.

Traficul rutier a fost paralizat în zonă. Echipaje de poliție au oprit șoferii să se apropie la mai puțin de un kilometru, pentru a se evita orice pericol.

video, in continuare – bistrițeanul.ro

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns