angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca
alegeri presedinte pmp theodor paleologu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

incendiu tir pasul tihuta

Pericol de explozie în Pasul Tihuța – un TIR încărcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a luat foc – VIDEO

Un autotren încărcat cu aproximativ 20 de tone de azotat de amoniu a fost cuprins de flăcări în Pasul Tihuţa, joi seară, în jurul orei 18.

Garda de Intervenţie Pundu Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud, cu două echipaje de stingere şi unul de prim ajutor SMURD, a acționat într-o situaţie de urgenţă cu un grad de risc extrem de ridicat.

După ce au asigurat zona de siguranţă, pompierii au realizat rapid un dispozitiv de intervenţie pentru lichidarea incendiului în limitele găsite, pentru a evita producerea unei explozii.

incendiu tir pasul tihuta

Focul a distrus cabina TIR-ului și partea din față a încărcăturii. Autovehiculul era condus de un șofer din Ucraina, iar marfa fusese încarcată de la Târgu Mureș, cu destinația Ucraina.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită.

Traficul rutier a fost paralizat în zonă. Echipaje de poliție au oprit șoferii să se apropie la mai puțin de un kilometru, pentru a se evita orice pericol.

video, in continuare – bistrițeanul.ro

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns