taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
examen

Percheziții la Universitatea Tehnică din Cluj – procurorii au întrerupt un examen

Ofiţeri DGA şi procurori au descins sâmbătă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, chiar în timpul unui examen de restanţă. Profesorul Ioan Ardelean a fost prins în flagrant când lua mită, potrivit Antena 3, informează stiripesurse.ro.

Procurorii s-au deplasat la Facultatea de Mecanică, unde avea loc un examen de restanţă. Înainte de examen, profesorul ar fi fost filmat când primea mită de la studenţi pentru a-i trece examenul. Profesorul ar fi luat între 50 şi 100 de euro de la fiecare student care dorea să promoveze examenul.

Potrivit sursei citate, profesorul prins în flagrant este pensionar, însă mai ţine cursuri la Universitatea Tehnică.

ACTUALIZARE

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) fac, sâmbătă, două percheziţii în biroul unui profesor de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, dar şi la domiciliul acestuia, în urma unei acţiuni de flagrant în timpul căreia acesta a primit 450 de euro mită de la mai mulţi studenţi pentru a promova restanţele, potrivit news.ro.

Surse juridice au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că ofiţerii DGA fac două percheziţii la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, într-un dosar de luare de mită. „Percheziţiile au loc în biroul unui profesor şi la domiciliul acestuia, după o acţiune de flagrant în timpul căreia a primit 450 de euro cu titlu de mită de la mai mulţi studenti”, au precizat sursele citate. Potrivit acestora, banii – câte 50 de euro de fiecare student – erau oferiţi pentru promovarea examenelor din sesiunea de restanţe.

Acţiunile se desfaşoară sub coordonarea Parchetului de pe lânga Tribunalul Cluj.

sus(3)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Ne poate spune cineva și veniturile oficiale pe care le avea "pensionarul" ? Că se dau salarii mari și să nu fie tentați ... Culmea e că la o universitate de stat nu au găsit un tânăr să promoveze - Românica ...

    sus(11)sus(4)
  2. Invatamantul liceal trimite marfa din liceuri pe aceleasi metode ...are tattu lovele te ,,pregateste''doamna profesoara ,diriginta, directoare si estii cel mai tare din parcare ,dăi dracului pe fraierii ăia care se straduie, oricum vei intra intr-o institutie universitara pe baza pixului profesoarei din liceu,asa că fii destept si te invata tanti profesoara cum sa ajungi om mare !

    sus(10)sus(3)

Lasă un răspuns