mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
masina marfa hoti

Percheziții la Sânmartin – 3 bărbați reținuți pentru furturi din școli și magazine

O grupare infracțională, specializată în comiterea de furturi, care acționa pe raza județelor Cluj, Bistrița-Năsăud și Mureș, a fost destructurată de polițiști, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Sâmbătă, 10 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 46 de ani, toți din județul Cluj, bănuiți de comiterea mai multor furturi.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în perioada decembrie 2017- martie 2018, aceștia ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 115 000 lei – produse electronice, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și alte produse, din interiorul a nouă societăți comerciale și cinci școli gimnaziale, situate pe raza județelor Bistrița-Năsăud, Cluj și Mureș.

marfa hoti perchezitieLa aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Acțiuni Speciale au efectuat două percheziții domiciliare în localitatea Sâmboieni din comuna Sânmartin, județul Cluj, ocazie cu care au fost ridicate 10 laptop-uri, proiectoare video, televizoare, unități centrale, camere de supraveghere, DVR- uri, reclamate ca fiind sustrase.

Din constatările polițiștilor a rezultat că o parte din aparatură provenea de la școala din Răscruci, unde s-a dat o spargere în noaptea de joi spre vineri. Este foarte posibil ca aceeași indivizi să fie autorii furtului de la școala din Orman, petrecut în luna februarie.

De asemenea, au fost indisponibilizate trei autoturisme care au fost folosite de către cei trei bărbați la comiterea infracțiunilor.

Aceștia urmează a fi prezentați Judecătoriei Beclean cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean, pentru stabilirea întregii activități infracționale și tragerea lor la răspundere penală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale.

ACTUALIZARE

Judecătoria Beclean a dispus măsura arestării preventive a suspecților pentru o perioadă de 30 de zile.

sus(40)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns