taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
politie dej gherla

Percheziții la Gherla și Câțcău pentru contrabandă cu țigări, trei persoane reținute

Polițiștii au efectuat percheziții la trei domicilii din Gherla și în comuna Câțcău, într-un caz cu contrabandă de țigări. În cursul zilei de luni, 11 ianuarie, un bărbat de 52 de ani din Gherla, suspect în acest caz, a fost prins în flagrant delict pe raza municipiului Dej.

masina portbagaj contrabanda tigari
Între 11-12 ianuarie, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații din cadrul Poliției municipiului Dej au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a persoanelor bănuite.

Au fost derulate trei percheziții domiciliare, una la Gherla și două în comuna Câțcău, la un bărbat de 56 de ani, în cazul de contrabandă și la altul de 50 de ani, complice în acest caz. În umra perchezițiilor au fost indisponibilizate circa 76.000 de țigarete.

De asemenea, au fost oprite în trafic două autoturisme, în municipiul Dej și în municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, în interiorul cărora au fost descoperite 80.000 de țigarete și suma de aproximativ 27.500 de lei, despre care exista indicii că ar proveni de pe urma țigaretelor vândute.

Persoanele în cauză sunt bănuite că în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, ar fi colectat, deținut și comercializat bunuri care necesitau plasarea sub regim vamal.

Bărbatul de 52 de ani din Gherla, cel de 39 de ani din județul Suceava și cel de 56 de ani din comuna Câțcău  au fost reținuți pentru 24 de ore.

ACTUALIZARE

În cursul zilei de 12 ianuarie, față de cei trei reținuți ca urmare a săvârșirii infracțiunii de contrabandă asimilată a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Dej.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și de colaborarea polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc.

foto principală: arhiva

sus(24)jos(4)

Lasă un răspuns