taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
monede aur

Percheziții la Gherla, furt de monede din aur, pagubă uriașă – VIDEO

Poliţiştii au efectuat  două percheziţii la două persoane bănuite de furtul a 115 monede din aur.

Miercuri, 18 noiembrie, poliţişti din Mehedinţi au pus în executare două mandate de percheziţie la Gherla, judeţul Cluj, la două persoane bănuite de furt calificat săvârşit între membrii de familie.

Din probatoriul administrat au rezultat indicii că, la data de 28 iunie 2020, persoanele în cauză ar fi sustras 115 monede din aur dintr-o încăpere ce aparţinea locuinţei familiei. Prejudiciul estimat este de peste 400.000 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 82 de monede din metal, galbene, cu inscripţie specifică, precum şi mai multe înscrisuri care atestă efectuarea de plăţi, în numerar, în valoare de 20.000 de lei.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat săvârşit între membrii de familie.

video în continuare

Familia păgubită este una dintre cele mai înstărite familii de romi din Strehaia, județul Mehedinți, a anunțat ProTV. Punga cu banii de aur ar fi fost furată de sub o placă de beton, aflată în locuință. Păgubiţii și-au dat seama că au fost jefuiți când au văzut gaura din placă. Aceeași sursă menționează că autorii furtului sunt doi tineri, rude ale păgubiților. Tinerii și-au cumpărat o casă la Gherla, așa că au cheltuit o bună parte din banii obținuți. Când au aflat identitatea făptașilor, păgubiții au renunțat la plângere.

sus(21)jos(4)

Lasă un răspuns