mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
politie cannabis sofer cluj perchezitie

Percheziții la Cluj pentru comerț cu cannabis – un tânăr, o femeie și un barbat au fost arestați – ce au găsit polițiștii – VIDEO

Poliţiştii din Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T., cercetează trei persoane care ar fi cultivat cannabis în scop de comercializare. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior arestaţi preventiv/la domiciliu.

Marti, 3 octombrie 2017, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au depistat în flagrant delict, în cartierul Iris, din Cluj-Napoca, o femeie şi un bărbat care ar fi recoltat plante de cannabis. Asupra acestora au fost găsite 56 de plicuri cu cannabis.
Persoanele au fost identificate, stabilind că este vorba despre o femeie, de 31 de ani, şi un bărbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca.

cannabis plicuri

De asemenea, au fost efectuate percheziții la domiciliile celor două persoane depistate în flagrant, fiind identificată și a treia persoană bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 41 de ani, din Cluj-Napoca.

La locul de domiciliu al femeii, poliţiştii au descoperit şi ridicat 74 de plante de cannabis, ajunse la maturitate şi 100 de răsaduri de plante de cannabis, într-o seră. De asemenea, in imobil au fost găsite 3 kilograme de cannabis în cutii sau la uscat, în beci.

În urma prezentării acestora în faţa instanţei, doi dintre ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, faţă de unul fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

video, în continuare

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns