taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
politie bontida perchezitie

Percheziții la Bonțida, doi bărbați au fost reținuți după ce au dat lovitura la Cluj – VIDEO

Activitățile de cercetare și documentare derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au condus la identificarea a doi bărbați de 32, respectiv 38 de ani, din comuna Bonțida, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În cursul zilei de marți, 18 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au efectuat percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați, fiind identificate mai multe bunuri de interes pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Pe 13 mai, un bărbat în vârstă de 92 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a sesizat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 14.45, doi bărbați s-au deplasat la locuința sa. Unul dintre aceștia s-a recomandat a fi reprezentantul unei companii de furnizare a gazelor naturale și sub pretextul efectuării unei verificări, i-ar fi sustras din interiorul imobilului suma de 99.000 de lei, 6.500 de euro și 2.000 de dolari, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 150.000 de lei.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive în cauză.

ACTUALIZARE – 19 mai

Cele două persoane reținute în cadrul dosarului penal întocmit de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj-Napoca, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat au fost prezentate magistraților, în cazul acestora fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

video în continuare

sus(21)jos(11)

Lasă un răspuns