taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
perchezitii bucuresti

Perchezitii la apartamente si autoturisme, la grupuri infractionale

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA), în cooperare cu Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei ‘Vlad Țepeș’, beneficiind de sprijinul unor specialiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Maramureș și Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației au desfășurat vineri, 13 martie, în județele Cluj, Maramureș, Satu Mare și Galați, 20 de percheziții domiciliare și ale unor autoturisme. De asemenea, au fost puse în executare un număr de 20 mandate de aducere pentru persoanele suspecte.

În cele două dosare penale instrumentate sunt efectuate cercetări pentru probarea activității infracționale a două grupuri infracționale independente (formate din 13, respectiv 5 suspecți), ai căror membri acționau conectat, la nivel județean și transfrontalier, în scopul falsificării unor seturi de documente de identitate, la solicitarea unor persoane, contra unor sume de bani.

Cercetările vizează săvârșirea infracțiunilor de constituire a unor grupuri infracționale organizate în scopul comiterii unor infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și altele, pe teritoriul României și al Republicii Moldova, informeaza Agerpres.

În vederea definitivării probatoriului în cele 2 dosare penale, procurorul a dispus utilizarea a 3 investigatori sub acoperire.

La acțiune s-a beneficiat de sprijinul Direcției Generale de Pașapoarte — SPCEEPS Maramureș și SPCEEPS Satu Mare.

Totodată, pentru probarea activităților infracționale s-a beneficiat de sprijinul tehnic și informativ al Serviciului Român de Informații. (foto: arhiva)

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns