taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
gherla penitenciar

Percheziții în celulele deținuților din penitenciar, ce s-a găsit

10 penitenciare din toată țara au fost luate la purecat de Administrația Națională a Penitenciarelor, împreună cu structuri locale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Acțiunea a avut loc pe 20 februarie, la ora 15, la penitenciarele din Gherla, Giurgiu, Iaşi, Tulcea, Galaţi, Târgu-Jiu, Bucureşti-Jilava, Mioveni, Drobeta-Turnu Severin, Brăila.

În total au fost percheziţionate 373 de spaţii şi 1848 de persoane custodiate, se arată într-un comunicat al ANP. Au fost acţiuni de percheziţie cu caracter inopinat, în vederea prevenirii evenimentelor negative, a menţinerii siguranţei locurilor de deţinere, precum şi pentru descurajarea oricăror comportamente neconforme în rândul persoanelor custodiate.

În urma acţiunii au fost descoperite şi confiscate, cu sprijinul a 2000 de poliţişti de penitenciare şi al polițiștilor, diverse obiecte, ca telefoane mobile, cartele, încărcatoare, baterii de telefon, cuțite impriovizate, astfel:

  • 7 telefoane mobile, dintre care 4 la Penitenciarul Bucureşti-Jilava, 2 la Penitenciarul Severin, unul la Penitenciarul Tulcea
  • un încărcător telefon, la Penitenciarul Severin
  • 3 cartele SIM, dintre care două la Penitenciarul Severin, una la Penitenciarul Brăila
  • o baterie telefon, la Penitenciarul Severin
  • bani – 58 de lei, la Penitenciarul Tulcea
  • fructe fermentate, fierbătoare şi cuţite improvizate.

La Penitenciarul Gherla nu au fost descoperite obiecte deosebite. Între obiectele interzise s-a găsit doar fierbător improvizat, încărcător de telefon, sticle cu apă folosite de deținuți pentru antrenamente.

Astfel de demersuri se înscriu în lista măsurilor cu caracter preventiv şi de optimizare a siguranţei locurilor de deţiner și sunt dispuse periodic de la nivelul managementului central, mai precizează ANP.

foto: arhiva

sus(18)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns