taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
mascati politie gherla

Percheziții cu mascații la o casa în Gherla – un tânăr din Dej a fost reținut – VIDEO

O dubă cu mascați și mașini de poliție au descins vineri dimineață în jurul orei 7 la o casă de pe strada Teilor din Gherla.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Gherla și luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj au pus în aplicare un mandat de percheziție, emis de Judecătoria Gherla.

Mandatul de percheziție vine ca urmare a unui furt comis în perioada 8-14 aprilie 2018, la o locuința de pe strada Dejului din Gherla. În urma verificărilor a fost recuperată cea mai mare parte a bunurilor, constând în mobilier, covoare etc., estimate la o valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Un tânăr de 24 de ani din Dej a fost reținut pentru 24 de ore în acest caz. El este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar la expirarea perioadei de reținere, tânărul urmează să fie prezentat instanţei de judecată în vederea dispunerii unei măsuri prevenive

Partea vătămată, C.I. din Gherla, a fost prezentă dimineață la perchezițiile de pe strada Teilor și și-a recuperat bunurile furate.

video în continuare

sus(22)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns