taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
gherla judecatorie parchet

Percheziție la Gherla, bărbat arestat preventiv pentru camătă

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla a anunțat miercuri dimineață că într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, deschis în anul 2019, se desfăşoară cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de camătă.

Potrivit comunicatului Parchetului, în data de 26 iunie 2020 s-a efectuat o percheziţie la adresa numitului C.A.O., pentru identificarea de probe legate de săvârşirea infracţiunilor.

La aceeaşi dată procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla a dispus reţinerea inculpatului C.A.O., pentru săvârşirea infracţiunii de camătă, pe o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, în cursul aceleiaşi zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gherla a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla privind arestarea preventivă a inculpatului C.A.O., pentru săvârşirea infracţiunii de camătă, prev. de art. 351 C .pen., pe o durată de 30 de zile.

În fapt, inculpatul C.A.O. ajutat de alte persoane, care au calitatea de suspect în dosar, în perioada 2017- 2019, a împrumutat cu bani diferite persoane din Municipiul Gherla, pentru care a solicitat dobândă de până la 100%.

„Precizăm că luarea unei măsuri preventive faţă de o persoană nu poate aduce atingere prezumţiei de nevinovăţie, care guvernează procesul penal până la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare”, se mai arată în comunicat.

foto: arhiva

sus(407)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. foarte bine fac sa ii prinda si pe ceilalti... este stire la ziarul de cluj .ro si acolo apare si numele... macar de iar da in gat si pe ceilalti din oras pe care ii cunoaste toata lumea

    sus(37)sus(0)

Lasă un răspuns