taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
viteza masina

Câți șoferi au rămas pe jos într-o singură zi

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au organizat şi desfăşurat luni, 9 septembrie, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor de drum. Acţiunea a vizat atât principalele artere de circulaţie din municipiul Gherla cât şi comunele arondate.

Activităţile desfăşurate au condus la aplicarea a 18 sancţiuni contravenţionale, 17 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În trei situaţii a fost dispusă şi măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată. Cei trei conducători auto au fost depistaţi conducând cu o viteză de peste 50 de km/oră peste limita legală permisă pentru tronsonul de drum pe care au fost depistaţi.

De asemenea, a fost constatată şi o infracţiune la regimul rutier, respectiv de conducere fără permis.

Cu ocazia acţiunii,conducătorii auto au fost informaţi cu privire la modificările legislative privind folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, modificări care intră în vigoare începand cu data de 13 octombrie 2019.

sus(27)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns