gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
auto izolare domiciliu acasa tv

Avarii la rețeaua electrică în Gherla și alte localități. Microbiștii se tem că nu vor vedea meciul de fotbal

În cursul zilei de marți s-au produs mai multe avarii la rețeaua de electricitate, în Gherla și localități din zonă. Unele estimări arată reluarea alimentării între orele 19.30-20.45.

Potrivit distribuitorului de energie electrică, în jurul orei 17 mai erau semnalate avarii în Gherla astfel:

  • străzile Dumbravei, Ioan Alexi, Livezii, Salcâmului, Sf. Anton, Sub Deal, Tudor Vladimirescu – durata estimată: 16.25-19.25
  • străzile  Tineretului, Tudor Vladimirescu – durata estimată 12.45-20.45

Problemele au apărut ca urmare a ruperii unor fire de electricitate, din cauza vegetației.

La Cămărașu se estimează reluarea alimentării cu energie electrică în jurul orei 20.30, iar la Cătina în jurul orei 20.00.

De asemenea, sunt probleme în Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Călățele, Luna, Moldovenești, Călărași, Gilău, Someșu Cald, Sâncraiu, Huedin, Poieni, Izvoru Crișului, Aiton, Rediu, Florești, Mănăstireni.

Pe lângă problemele obișnuite provocate de lipsa curentului electric, microbiștii din zonele respective se tem că nu vor putea vedea meciul de fotbal dintre România și Olanda, în cadrul Euro 2024, care începe la ora 19.00.

Echipajele de la compania de electricitate sunt pe teren pentru remedierea problemelor apărute. Acestea sunt soluționate în ordinea priorităților (număr mare de consumatori afectați).

Cea mai mare parte a Transilvaniei se aflâ până miercuri dimineață la ora 10 sub atenționare cod portocaliu de vreme instabilă, cu vijelii, ploi abundente, căderi de grindină, astfel că noi probleme în alimentarea cu energie alectrică ar mai putea apărea și în orele următoare.

ACTUALIZARE

Consumatorii din Gherla, zona de dincolo de calea ferată, ar putea fi realimentați cu energie electrică în jurul orei 18.15

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns