taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
pelerinaj gherla nicula manastire

Pelerinajul Tinerilor, pe jos sau cu bicicleta, de la Iclod la Mănăstirea Nicula

Pelerinajul Tinerilor pe Jos și cu bicicleta de la Iclod la Mănăstirea Nicula are loc sâmbătă, 16 aprilie 2016, in organizarea Arhiepiscopiei Clujului şi a Asociaţiilor de tineret A.S.C.O.R. Cluj, A.T.C.OR. Cluj, Liga Studenților, Facultatea de Teologie şi Seminarul Teologic. La Gherla se vor alătura pelerinajului A.T.C.OR. Gherla și Liga Tinerilor de la Dej.

Pelerinajul Tinerilor pe Jos este o acţiune anuală, aflată la a VI-a ediţie, fiind dedicată Maicii Domnului şi presupune parcurgerea pe jos a 17 km de la Iclod până la Mănăstirea Nicula.

Incepand din acest an, cei care doresc pot să participe la acest pelerinaj și cu bicicleta. Bicicliștii vor parcurge traseul de la Cluj la mănăstirea Nicula de aproximativ 50 de km.

Programul pelerinajului

ora 10:15 – Întâlnire la Comandamentul Divizia 4 Infanterie Gemina din Piaţa Ştefan cel Mare nr. 1-3 din Cluj-Napoca (vizavi de Inspectoratul Școlar -din spatele Teatrului Național, pe partea cu Tribunalul).

ora 10:30 – Plecare cu autocarele spre Iclod

ora 11:15 – Iclod – debutul pelerinajului pe jos – 10 km de parcurs pe jos până în Gherla, in cântări religioase si  rugăciune

ora 14:15 – Oprire la Catedrala “Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din Gherla, cu pauză de o oră pentru mâncare, toaletă și odihnă

ora 15:30 – pelerinaj spre Manastirea Nicula, incă 7 km pe jos

ora 17.00 – Sosire la mănăstirea Nicula. Închinarea la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus

ora 18:00 – Vecernie cu litie şi cină la Mănăstirea Nicula.

21:00 – 21:30 – Întoarcerea cu autocarele spre Cluj-Napoca.

22:00 – 22:30 – Sosire la Cluj-Napoca.

Pelerinajul Tinerilor este public, pot participa toti cei care doresc, fie că vin de la Iclod, Gherla sau direct la Mănăstirea Nicula.

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns