taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla

Pelerinajul Tinerilor pe Jos de la Iclod la Mănăstirea Nicula

Pelerinajul Tinerilor pe Jos de la Iclod la Mănăstirea Nicula este organizat anual de Arhiepiscopia Clujului, Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj și Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Cluj. Anul acesta pelerinajul are loc sâmbata, 5 aprilie 2014.

Și anul acesta, Preasfințitul Vasile Someșanul dorește sa se alature pelerinajului, o acţiune anuală dedicată Maicii Domnului.

Programul pelerinajului:

  • 8:00 – liturghie la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca
  • 10:15 – adunare la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca
  • 10:30 – binecuvântarea ierarhului și rugăciune de călătorie
  • 10:45 – plecare în coloană spre Gară
  • 11:15 – adunare la Gară
  • 11:27 – porneste trenul spre Gherla; coborâre la Iclod. Pictorul Luca care a pictat icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus de la Nicula a fost preot în Iclod; 10 km de parcurs pe jos până în Gherla: cântări religioase, conversații, rugăciune personală, admirarea peisajului; traversarea orașului în cântări religioase, oprire la o Biserică cu repaos pentru mâncare, odihnă și toaletă. Se va alatura Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Gherla, urmand inca 7 km pe jos. Sosire la mănăstirea Nicula în jurul orei 18

pelerinaj cluj iclod gherla nicula jos tineri ortodocsiProtopopiatul Ortodox Gherla, prin pr. Iulian Paul Isip, invită tinerii la procesiunea, pe jos, la Mânăstirea Nicula, din data de 5 aprilie 2014. Toţi tinerii din Gherla şi împrejurimi care doresc să participe sunt rugaţi ca începând cu ora 13:30 să se adune la Catedrala Ortodoxă din Gherla, unde  vor fi intampinati pelerinii de la Cluj. Pentru ei va fi pregatit un mic popas, cu cozonaci, apă şi suc, urmand însoţirea mai departe spre Mânăstirea Nicula.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. ,,Domnul Dumnezeu si Maica Domnului sa ii binecuvinteze pe toti SA LE PRIMEASCA JERTFA

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns