taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
sperietoare ciori cioara crucificata rastignita crucified crow scarecrow gherla cluj

Pedeapsă cruntă, un om a făcut cea mai înfiorătoare sperietoare de ciori, are efect! VIDEO

Extrem de supărat pe ciorile care i-au golit pământul de samânţa proaspat pusă pe arătura de primăvară, un proprietar de teren de lângă Gherla a ales o metodă mai puţin ortodoxă de a ţine departe înaripatele negre: a crucificat o cioară!

Metoda pare să fi dat roade: nu este nici urmă de cioară prin apropiere. Vederea „suratei”, răstignită pe o bucată de lemn pare să le ţină la distanţă.

Un cititor Gherla INFO care a trecut prin zonă a semnalat această sperietoare de ciori mai mult decât originală, dar înfricoşătoare în acelaşi timp.

video în continuare

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

6 comentarii

 1. Sunt doar niste pasari care cauta hrana sa supravietuiasca. Nu sunt de acord cu asa ceva. Alte metode trebuiesc folosite dupa parerea mea.

  sus(1)sus(1)
 2. Cred ca ar fi nevoie de putina psihoterapie, sau de educatzie civica in spiritul valorilor europene, pentru aceste zburatoare...Poate e si un mesaj pentru tara in care se fura pe rupte, dar nimeni nu pateste nimic... ;-)

  sus(0)sus(1)
 3. Daaa educație civică :D ... Dar ce zici cand îți dai toată silința sa iti semeni amărătul de pământ si iti vin aceste păsări "CIORI" si îți mănâncă toată munca atunci ce faci ?

  sus(0)sus(1)
 4. Poate a intrat prea serios in atmosfera rastignrii...Aceasta cioara a platit pentru toate hoatele...mi se pare o barbarie...ma mira aura 13 ca poti glumi la o asemenea imagine...O fi facut si ea ce a lasat o Dumnezeu sa faca...a mancat de unde a gasit... :-x nu pot fi de acord cu oameni ce isi bat joc de animale

  sus(1)sus(0)
 5. sincer? era mai bine daca punea o sperietoare de ciori normala, sunt enervante intradevar, dar sa recurgi la asemenea gesturi?! ...

  sus(0)sus(1)
 6. Lasati vrajeala cu mila fata de ciori Parcul e plin, uitati-va cate cuiburi au in copaci, fara ca cineva sa le mai reduca nr asa cum ar trebui. Ciorile alergau veveritele care bucurau trecatorii, iar acum mananca semintele - lucrarile agricole nu sunt deloc ieftine.Australienii se lupta de zeci de ani cu iepurii pe aceleasi considerente.

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns