angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

sperietoare ciori cioara crucificata rastignita crucified crow scarecrow gherla cluj

Pedeapsă cruntă: cea mai înfiorătoare sperietoare de ciori! VIDEO

Extrem de supărat pe ciorile care i-au golit pământul de samânţa proaspat pusă pe arătura de primăvară, un proprietar de teren de lângă Gherla a ales o metodă mai puţin ortodoxă de a ţine departe înaripatele negre: a crucificat o cioară!

Metoda pare să fi dat roade: nu este nici urmă de cioară prin apropiere. Vederea „suratei”, răstignită pe o bucată de lemn pare să le ţină la distanţă.

Un cititor Gherla INFO care a trecut prin zonă a semnalat această sperietoare de ciori mai mult decât originală, dar înfricoşătoare în acelaşi timp.

video în continuare

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

6 comentarii

 1. Sunt doar niste pasari care cauta hrana sa supravietuiasca. Nu sunt de acord cu asa ceva. Alte metode trebuiesc folosite dupa parerea mea.

  sus(0)sus(1)
 2. Cred ca ar fi nevoie de putina psihoterapie, sau de educatzie civica in spiritul valorilor europene, pentru aceste zburatoare...Poate e si un mesaj pentru tara in care se fura pe rupte, dar nimeni nu pateste nimic... ;-)

  sus(0)sus(1)
 3. Daaa educație civică :D ... Dar ce zici cand îți dai toată silința sa iti semeni amărătul de pământ si iti vin aceste păsări "CIORI" si îți mănâncă toată munca atunci ce faci ?

  sus(0)sus(1)
 4. Poate a intrat prea serios in atmosfera rastignrii...Aceasta cioara a platit pentru toate hoatele...mi se pare o barbarie...ma mira aura 13 ca poti glumi la o asemenea imagine...O fi facut si ea ce a lasat o Dumnezeu sa faca...a mancat de unde a gasit... :-x nu pot fi de acord cu oameni ce isi bat joc de animale

  sus(0)sus(0)
 5. sincer? era mai bine daca punea o sperietoare de ciori normala, sunt enervante intradevar, dar sa recurgi la asemenea gesturi?! ...

  sus(0)sus(1)
 6. Lasati vrajeala cu mila fata de ciori Parcul e plin, uitati-va cate cuiburi au in copaci, fara ca cineva sa le mai reduca nr asa cum ar trebui. Ciorile alergau veveritele care bucurau trecatorii, iar acum mananca semintele - lucrarile agricole nu sunt deloc ieftine.Australienii se lupta de zeci de ani cu iepurii pe aceleasi considerente.

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns