hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

politie sofer acte masina

Pe moped neinmatriculat si fara permis. Politistii l-au prins pe strada Dejului

Un bărbat este cercetat de polițiști După ce a fost prins în trafic conducând un moped neînmatriculat. Barbatul nu avea nici permis și este acum cercetat de polițiști.

Miercuri, 3 octombrie, în jurul orei 15, poliţiştii de la Compartimentul de Siguranţă Publică şi Patrulare Gherla au depistat pe strada Dejului un bărbat în vârstă de 33 de ani, care conducea un moped neînmatriculat. In urma verificarilor s-a constatat ca omul în cauză nu era deţinător de permis de conducere.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

foto: arhiva

sus(10)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns