taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
alunis drum asfalt cluj

Pe drumul de la Aluniș se strică asfaltul abia turnat, ce se întâmplă – FOTO

După așteptări îndelungate i-a venit rândul și drumului de la Iclod la Aluniș să fie asfaltat. Șoseaua este în administrarea Consiliului Județean Cluj, iar protestele oamenilor de la sfârșitul anului trecut, au făcut să apară în mod miraculos pe drum utilajele de lucru.

Abia în ultima săptămână din luna iunie a început turnarea de asfalt, dar la scurt timp, o porțiune de șosea proaspăt modernizată a fost stricată.

„La Aluniș au asfaltat drumul prin localitate și au terminat până la iesire, dar acum au început să îl strice din nou și nu stim de ce”, se întreabă localnicii din comună. „Au ras cam aproximativ 500 de metri din șoseaua abia asfaltată!”

alunis drum asfalt

foto primite de la Filuț

Explicația ar putea veni de la calitatea proastă a lucrărilor, un lucru tot mai obișnuit în ultima vreme. Constructorii sunt tentați să facă economie de material și nu respectă proiectele.

De această dată s-ar fi turnat un prim strat de asfalt mai subțire decât trebuia. Dirigintele de șantier ar fi constatat acest lucru din carota prelevată și ar fi dispus refacerea stratului. Asta deși ar fi avut varianta să dispună compensarea de grosime din următorul strat.

Licitația pentru lucrare a fost câștigată de firma Samus, care a subcontractat-o la DPJ Cluj SA.

Se pare că mai nou, cei răspunzători pentru astfel de proiecte, arși cu alte ocazii, suflă și-n iaurt și preferă lucrările executate ca la carte.  O fi venit momentul când pricep că nu mai merge cu învârteli și lucrări făcute pe repede-înainte, care rezistă doar câteva luni și  apoi se strică.

Protest spontan la Aluniș – drumul plin de gropi a scos oamenii în stradă. Au cerut să vină Tișe – VIDEO

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns