taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
patrula scolara politie gherla

Patrula școlară cu poliția la trecerea de pietoni, la Gherla și la Iclod – VIDEO

O patrulă școlară și-a făcut apariția luni dimineață la trecerea de pietoni de pe strada Liviu Rebreanu din Gherla.

patrula scolara politie gherla

Este vorba despre o acțiune în parteneriat cu Poliția Gherla, pe linia siguranței pe drumurile publice. Sunt implicați elevi de la Școala Gimnazială Nr. 1 din oraș, echipați cu veste fosforescente și palete rutiere, care coordonează sub atenta supraveghere a polițiștilor de proximitate și a celor rutieritraversarea în condiții de siguranță a pietonilor, în primul rând a copiilor care merg la școală. De asemenea, au grijă ca ceilalți participanți la trafic să respecte regulile de circulație. Prin această formulă, elevii transpun în practică, în condiții reale de trafic, cunoștințele dobândite în cadrul activităților de educație rutieră.

Patrula de la Gherla a intrat în acțiune dimineață, când cei mici se îndreaptă spre unitatea de învățământ din apropiere și a rămas la datorie până la ora începerii cursurilor.

video în continuare 

imagini video primite de la Ovidiu

O patrulă asemănătoare funcționează în apropierea Școlii Generale din Iclod, dar poliția își propune extinderea acestui proiect în mai multe zone.

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns