ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
accident telciu mortal bistrita nasaud

Patru tineri au murit în a doua zi de Paşte într-un accident la Telciu, în Bistriţa-Năsăud – FOTO+VIDEO

Patru tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut luni dimineaţă între localităţile Telciu şi Romuli din judeţul Bistriţa-Năsăud. Cu toţii se întorceau de la o petrecere.

In jurul orei 0.30, şoferul autovehiculului în care se aflau cinci persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani, a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp de electricitate.

Inițial au fost anunțate trei victime rămase încarcerate într-un autoturism intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, de pe marginea părții carosabile. În momentul în care echipajele de salvatorii au ajuns la locul indicat, au găsit cinci victime de sex masculin rămase încarcerate, dintre care patru inconștiente.

accident telciu bistrita paste

foto: ISU Bistriţa-Năsăud

Intervenția a avut un grad ridicat de dificultate, dat de faptul că stâlpul și firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului și pe partea carosabilă și au îngreunat intervenția echipajelor de salvatori.

video, în continuare

Cele patru victime inconștiente, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani, au fost extrase și predate echipajelor medicale. Două victime prezentau leziuni incompatibile cu viața, iar pentru celelalte două victime au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul celor patru victime, la locul accidentului, informează ISU Bistriţa-Năsăud.

accident mortal telciu bistrita

foto: Nicolae, Facebook

A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, conștient, cu leziuni și traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

Persoanele din autovehicul erau domiciliate în  localităţile Telciu, Fiad (Bistrita-Nasaud) şi Bistra (Maramureş).

Poliţiştii continuă cercetarile pentru a stabili împrejurarile exacte în care s-a produs accidentul.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns