hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident tren jibou

Patru studente au murit în accident de tren în Sălaj. A cincea în stare critică la spital – FOTO

O mașină în care se aflau cinci tinere a fost lovită de un tren joi seară în jurul orei 18, în județul Sălaj.

S-a întâmplat la marginea orașului Jibou, iar în urma evenimentului, patru persoane și-au pierdut viața, iar alta se află în stare gravă.

Persoanele decedate erau studente la Cluj, din județul Maramureș și erau toate pasagere în autoturism. Aveau vârste de 20-21 de ani.

Potrivit polițiștilor din Sălaj, semnalele acustice de la calea ferată erau în funcţiune, iar trenul implicat în accidentul feroviar, R4046 făcea legătura între Baia Mare şi Jibou. Mecanicul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Sălaj.

Pompierii de la Jibou au intervenit pentru descarcerarea a două victime, una decedată, alta in viață. Celelalte trei persoane au fost găsite decedate în afara autoturismului.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD și trei ambulanțe. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. In acest caz s-a deschis un dosar penal penal pentru ucidere din culpă.

accident salaj jibou masina tren

Fetele decedate au fost aruncate la distanțe de 15-30 de metri față de autoturism, în urma impactului puternic. Una dintre ele a fost găsita cu dificultate, scrie site-ul graiulsalajului.ro.

Potrivit aceleiași surse, studenta care a supraviețuit, care era șoferița, a fost preluată de o ambulanță și transportată în stare critică la spital la Zalău.

Cele cinci tinere erau studente la Universitatea Tehnica din Cluj și au avut joi festivitatea de absolvire, mai anunță Graiul Sălajului.

foto: graiulsalajului.ro, Claudiu, Facebook

sus(0)jos(30)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns