taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
politie dej

Patru persoane pe mâna poliției, au vrut să își facă singure dreptate la Dej, totul ar fi pornit de la un împrumut

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pe 23 februarie, pentru 24 de ore, patru bărbați din județele Sălaj și Cluj, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

Luni seara, în jurul orei 19.30, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr de 20 de ani din Dej, cu privire la faptul că acesta ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, în timp ce tânărul se afla în fața imobilului de domiciliu, ar fi fost abordat de către un bărbat, însoțit de alte trei persoane necunoscute. În urma unor discuții în contradictoriu cu privire la o sumă de bani datorată, bărbatul i-a aplicat acestuia o lovitură și i-a sustras din buzunar un telefon mobil.

Ulterior, aceștia s-au deplasat în locuința tânărului de 20 de ani, de unde bărbatul, sub amenințare, ar fi sustras un alt telefon mobil, aparținând unui tânăr de 26 de ani, din Dej, aflat în vizită în locuință.

Ca urmare a activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, cele patru persoane au fost identificate, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din comuna Gâlgău, județul Sălaj și trei tineri cu vârste cuprinse între 19-25 de ani, din Dej.

Față de cei patru bărbați a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Dej pentru luarea altor măsuri.

ACTUALIZARE – 24 februarie

Astfel, față de bărbatul de 37 de ani, din județul Sălaj, magistrații din cadrul Judecătoriei Dej au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de cei trei tineri cu vârste cuprinse între 19-25 de ani, din municipiul Dej, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

foto: ahiva

sus(17)jos(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?