alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

penitenciar duba detinut gherla

Patru persoane din Gherla, condamnate la 5 ani de inchisoare. Cum scoteau miliarde din bănci

Peste 6 miliarde de lei vechi, imprumutate de la o banca, s-au facut nevazute, disparand in buzunarele unor persoane. Politistii de investigatii criminale au intrat pe fir, iar dupa judecata, instanta a decis trimiterea dupa gratii.

Patru persoane din Gherla, intre care trei femei si un barbat, au constituit un grup organizat, savarsind mai multe inselaciuni cu consecinte foarte grave.  Folosindu-se de alte persoane, inculpate si acestea in dosar, carora le-au furnizat adeverinte false, au obtinut credite de peste 6 miliarde de lei vechi, de la CityBank.

Dupa luni de judecata, cei patru au fost condamnati pe 5 ianuarie 2017 de Sectia Penala a Tribunalului Cluj la cate cinci ani de inchisoare cu executare.

In dupa-amiaza zilei de 6 ianuarie, politistii de invistigatii criminale din cadrul Politiei Gherla au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei inchisorii pentru trei dintre persoanele condamnate in dosar.

Barbatul in varsta de 57 de ani a fost incarcerat la Penitenciarul din oras, iar cele doua femei, in varsta de de 46 si respectiv 55 de ani, au fost inchise la sectia exterioara de la Cluj-Napoca.

A patra persoana condamnata, tot o femeie, nu a fost gasita la domiciliu, aceasta fiind plecata in Italia. Femeia a fost data in urmarire.

sus(86)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

2 comentarii

  1. Împărțit la patru, vine un 1,5 mild de căciulă, pe cinci ani, adică 60 luni, dă 25 mil/lună, adică 2500 lei noi. Dacă pui masa și cazarea plătită de fraieri, afacerea are o bună paritate. Poate organizați și ceva excursii... ;)

    sus(44)sus(4)
  2. Astfel de persoane trebuiau puse la racoare in urma cu 15 ani. Pacat ca articolul nu da NUME si PRENUME ci doar doamna si domnul. Fiti mai expliciti......trebuie sa citesc presa clujeana sa stiu de cine este vorba......dupa cateva zile aflasem cine sunt inculpatii. Deci poate tineti cont de ce v-am scris.....

    sus(37)sus(1)

Lasă un răspuns