taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
accident a3 cluj mortal

Patru accidente noaptea trecută în Cluj, cum au murit un șofer de TIR și o femeie pe A3 – VIDEO

Ceva ciudat se întâmplă de câteva zile, de când accidentele tot mai grave de pe șoselele din județul Cluj se țin lanț. Vârful pare să fi fost atins noaptea trecută, când s-au petrecut nu mai puțin de patru accidente. Într-unul din ele, două persoane și-au pierdut viața.

Pe o ploaie torențială, în jurul orei 2.30, un șofer de TIR a tras pe dreapta pe autostrada A3. La scurt timp, dinspre Gilău a apărut un autoturism. Șoferul, un bărbat de 44 de ani din județul Harghita, care circula cu un autovehicul înmatriculat în Ungaria, a observat în ultimul moment bărbatul de pe șosea. A încercat să-l evite, a tras de volan tare spre dreapta, a intrat în TIR, iar din ricoșeu a lovit șoferul de pe drum.

A intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul de Ambulanță. Pompierii au găsit vehiculele avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.

accident cluj baleset koloszvar a3

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 44 de ani, din județul Bihor, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale, iar  leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unei femei de 43 de ani, pasager față dreapta în autoturism. După ce a fost scoasă din autovehicul, au fost începute manevrele de resuscitare. Acestea au rămas fără rezultat, astfel că a fost declarat decesul.

Șoferul din Harghita și o fetiță de 9 ani, pasageră în cabina TIR-ului, au fost consultați de către echipajele medicale, fără a fi transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

video în continuare

 

Accident la Păniceni

În jurul orei 00,15 s-a produs un accident rutier la Păniceni. Un cetățean german de 48 de ani, în timp ce se deplasa pe DN1E60, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curba la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă.

accident paniceni

Bărbatul a fost testat cu apratul etilotest, cu rezultat negativ.  Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Omul acuza dureri la membrele inferioare și în zona lombară.

Accident la Aghireșu Fabrici

accident aghiresu

În jurul orei 01,30, o autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, în care pompierii au găsit un bărbat care nu putea să iasă din autoturism. Echipajele au acționat pentru extragerea acestuia, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite. Nu a fost necesar transportul la spital.

Accident la Bucea

accident bucea cluj

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit în jurul orei 3,20 ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Bucea. Pompierii au găsit un autoturism și un microbuz avariate și ocupanții ieșiți din acestea.
Au fost consultați patru bărbați de către echipajul SMURD fără a fi transportați la spital.

  • știre în curs de actualizare
sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns