taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
cluj aeroport avion animawings calator 1 milion

Pasagerul cu numărul 1 milion a aterizat la Cluj, cine e și ce a primit cadou – VIDEO

Cursa aeriană Animawings cu numărul A2-5731 care a aterizat marți dimineață la Cluj-Napoca a adus și pasagerul cu numărul 1 milion în 2021, pentru aeroportul din inima Transilvaniei.

Surpriza a fost uriașă pentru Cristian,  un tânăr de 28 de ani din Cluj-Napoca. Cu 30 de minute înainte de aterizarea avionului, s-a organizat la bord o tragere la sorți și el a fost declarat pasagerul cu numărul 1 milion pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Tânărul se întorcea din vacanță din Zakynthos și a avut parte de o trecere bruscă de la cele 30 de grade din Grecia la cele 10 grade de la Cluj. A depășit însă repede momentul când a aflat vestea cea mare.

cluj aeroport avion animawings calator 1 milion

La aterizare a fost întâmpinat cu flori și un cadou din partea aeroportului, înmânat de directorul general David Ciceo. La eveniment a fost prezent și prefectul de Cluj, Tasnadi Szilard.

Din partea companiei Animawings, clujeanul a primit cadou două bilete pe o cursă la alegere a liniei aeriene.

cluj aeroport avion animawings calator 1 milion

Prima dată când Aeroportul Internațional Cluj-Napoca a reușit depășirea numărului de 1.000.000. de pasageri înregistrați într-un an calendaristic a fost în anul 2010, iar de atunci cu excepția anilor 2012 și 2020, în fiecare an a existat  această posibilitate de a marca reușita și excelența operațiunilor aeroportuare printr-un moment aniversar celebrat împreună cu pasagerii și partenerii aeroportului.

Dacă în 2010, 2011 și 2013, borna simbolică de 1 milion de pasageri era depășită abia în luna decembrie a fiecărui an, în 2019, cel mai bun an din istorie prin prisma traficluui de pasageri înregistrat, acest prag a fost depășit încă din luna mai.

video în continuare

Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj a declarat: „Aeroportul Internaţional Cluj, unul dintre motoarele de dezvoltare ale judeţului Cluj, ne aduce şi în acest an, un motiv de mândrie şi o nouă dovadă a faptului că aeroportul se află într-o continuă evoluţie. Evenimentul sărbătorit astăzi – Pasagerul cu numărul 1.000.000 înregistrat în anul 2021 – este o realizare importantă pentru primul aeroport regional al ţării şi un argument suplimentar de continuare a eforturilor de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare şi de recuperare a traficului de pasageri.”

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, a precizat următoarele: „Tradiţia merge mai departe! Evenimentul – simbol al Aeroportului Internaţional Cluj, este sărbătorit şi anul acesta, pentru a 10-a oară în istoria sa. Pragul de 1.000.000 de pasageri înregistraţi în aceste vremuri de criză fără precedent în aviaţia naţională şi internaţională, este o performanţă care ne confirmă încrederea în faptul că, în cel mai scurt timp posibil vom depăşi din nou bariera a 2 milioane de pasageri anual. Doresc să le mulţumesc clujenilor, colaboratorilor, partenerilor, companiei Animawings şi tuturor pasagerilor noştri care au contribuit de-a lungul timpului la povestea de succes a Aeroportului Internaţional Cluj!”

Tudor Constantinescu, Directorul Comercial al companiei aeriene Animawings, a declarat la rândul său: „Parteneriatul cu Aeroportul Internațional Cluj este pentru noi un obiectiv strategic în sine. Prin locația deosebită, în inima Transilvaniei, dar și dedicația echipei de conducere, astăzi Clujul a ajuns cel mai mare aeroport regional din România. Suntem mândri să transportăm pasagerul 1.000.000 din 2021 și dorim să reiterăm angajamentul Animawings de a continua operarea la Cluj aducând mai aproape destinațiile îndrăgite din Bazinul Marii Mediterane (Spania, Insulele Grecești, Antalya), dar și destinații exclusive din Egipt, Emiratele Arabe Unite și Oceanul Indian (Zanzibar, Maldive, Mauritius). Mulțumim pe această cale pasagerilor noștri pentru încrederea cu care ne-au investit, partenerilor, agențiilor de turism dar și autorităților și conducerii aeroportului care ne-au susținut de-a lungul perioadei cele mai delicate din viața unei companii, perioada de start-up.”

sus(8)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?