taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
aeroport charleroi bruxelles belgia

Pasageri spre Cluj blocați pe aeroportul Charleroi din Bruxelles, în Belgia, e grevă – VIDEO

Sute de pasageri au rămas blocați la intrarea în aeroportul Charleroi din Bruxelles, în Belgia, joi la amiază.

Deși pasagerii nu au primit informații oficiale, se pare că este vorba despre o grevă a personalului de securitate al aeroportului. Informația apare confirmată pe site-ul aviation24.be, care anunță că greva are loc de la ora locală 11. Cu o seara înainte a mai avut loc o întrerupere a activității de către personal, iar joi dimineață încă o grevă de 30 de minute, când a fost întrerupt lucrul.

Florin, un bărbat din Gherla aflat pe aeroportul din Belgia, spune că în mulțimea din fața aeroportului se află numeroși pasageri români, din Cluj și chiar din Gherla. Ei au programat la ora 15,55 (ora locală) un zbor cu compania Wizz spre Cluj-Napoca, cu sosire la ora 19,20. Până la ora acestei știri, pasagerii nu știu încă dacă avionul va pleca la ora anunțată sau va fi întârziat din cauza grevei.

In orarul avioanelor de la Aeroportul Charleroi la momentul acestei știri, o cursă spre Istanbul apare întârziată cu 4 ore, de la 13.35 la 17.30.

În mod obișnuit, pe aeroportul din Charleroi decoleaza și aterizează în fiecare zi în medie 75 de avioane.

Greviștii cer salarii mai mari pentru programul atipic pe care îl au, plata mai bună pentru zilele de sâmbătă, duminică și pe timpul nopții. Se pare ca greva era programată inițial pentru sfărșitul săptămânii, dar a fost declanșată mai devreme.

ACTUALIZARE

Cu întârziere de o oră și jumătate, pasagerii spre Cluj au urcat în avion, dar în jur de 40 de persoane nu s-au îmbarcat. Astfel, din 177 persoane pe listă, au urcat în avion doar 143, spun călătorii. La ora locala 17.30, avionul a început manevrele de decolare spre Cluj.

video în continuare

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns