taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
gherla bulgaria delegatie comenius polski trambesh

Parteneriat romano-bulgar, prin Proiectul Scolar Multilateral Comenius

O delegatie din orasul Polski Trambesh, din Bulgaria, a efectuat in perioada 8-10 iulie 2014 o vizita oficiala in Gherla, la invitatia primarului municipiului Gherla, Marius Sabo. Vizita a avut ca scop identificarea domeniilor de colaborare bilaterala.

La sediul primariei Gherla au avot loc intalniri la care au participat primarul orasului Polski Trambesh, seful consiliului local, un traducator/interpret de limba englza si coordonatoarea Proiectului Multilateral Comenius.

Pe agenda s-au aflat subiecte referitoare la initierea unei colaborari intre cele doua municipalitati in domeniile cultura, dezvoltare regionala, agricultura, cooperare in sfera educatiei, exemple de bune practici.

Pe parcursul sederii, delegatia bulgara a vizitat mai multe obiective din oras (Spitalul Municipal, Liceul Teoretic “Ana Ipatescu”, biserica armeano-catolica, parcul orasului, fabrica Sortilemn), oaspetii fiind mai mult decat impresionati.

Cele doua parti deruleaza in prezent demersuri privind completarea documentelor parteneriatului care, la dorinta partii bulgare, se vor semna la inceputul lunii septembrie in Polski Trambesh, Bulgaria. Atunci, o delegatie din municipiul nostru, va efectua o vizita oficiala la invitatia domnului primar Georgi Chakarov.

Parteneriatul vine ca urmare a Proiectului Scolar Multilateral „Comenius”, derulat in perioada 2012-2014 la Liceul Teoretic “Ana Ipatescu” din Gherla, in urma bunei colaborari intre cele cinci tari partenere implicate in proiect si a activitatilor desfasurate pe plan local, conform planului din formularul de proiect.

Prof. Dumitru Berariu

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns