taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
angela rusu sala jocuri copii gherla crystal junior

Părinți mulțumiți, copii fericiți – Angela Rusu a deschis Crystal Junior, noua sală de jocuri pentru cei mici – VIDEO (P)

Nu este mulțumire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copilul fericit. Așa au fost toți copiii joi, la inaugurarea celei mai noi săli pentru cei mici, Crystal Junior.

Gazdă bună a fost Angela Rusu, care a hotărât să deschidă o locație pentru timpul liber al copiilor cu vârste cuprinse între 3-12 ani. „Cei mici au nevoie de un loc de joacă modern, cu tobogane, carusel, labirint, trasee cu obstracole, lego, picturi pe față, cu muzică și chiar cu mâncare. Părinții le pot fi alături, avem spații pregătite special și pentru ei, ori îi pot lăsa în grija noastră, avem personal specializat pentru  supraveghere”, spune Angela.

Pentru copii este un paradis al jocurilor, unde se pot distra, pot socializa cu cei deodată cu ei și pot scăpa pentru câteva ore de atracția televizorului, a telefoanelor mobile sau a tabletelor. Iar pentru părinți este un moment de respiro, atât de rar și de necesar câteodată.

La noua locație de pe strada Fizeșului se organizează și petreceri aniversare, în cele mai bune condițiile. Părinții trebuie să facă doar o rezervare și să invitațiile, pentru că de restul se ocupă gazdele.

angela rusu copii gherla sala jocuri crystal junior

Sala Crystal Junior are sediul în Gherla, pe strada Fizeșului nr. 20, iar programul este de luni până vineri, între orele 14-22 și sâmbătă și duminica între orele 10-22.

Pentru informații sau rezervări este suficient un telefon la 0756.982.932.

video în continuare – cum s-au distrat copiii în prima zi la Crystal Junior

Copii fericiți și îngrijiți la noua sală Crystal Junior din Gherla, ce se pregătește pentru cei mici (P)

sus(36)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Sus pe deal, numai lucruri si activitati interesante, utile.....pacat ca accesul in aceste locuri este greoi din cauza ritmului f.lent de refacere la strada respectiva, haos ca la strazile din oras..

    sus(11)sus(0)

Lasă un răspuns