taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
parastas militari accident elicopter campia turzii sibiu

Parastas la Baza Aeriana Campia Turzii pentru victimele accidentului de elicopter de la Sibiu – VIDEO

Trupurile neînsuflețite a cinci militari din cei opt care și-au pierdut viața în accidentul aviatic de vineri au fost transportate duminica, 23 noiembrie 2014, la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii. La sosirea pe pistă a avut loc un ceremonial militar și religios la care au participat colegii militarilor decedați.

Slujba de Parastas a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului. La final, ierarhul le-a transmis tuturor sincere condoleanțe, iar apoi trupurile neînsuflețite ale militarilor au fost predate familiilor, prezente și ele la ceremonial, informeaza Radio Renasterea.

parastas militari accident elicopter campia turzii sibiu parastas militari accident elicopter campia turzii sibiu

Tot duminica, de la ora 14, un ceremonial similar a avut loc la Sibiu, în prezența președintelui ales Klaus Iohannis, a ministrului Apărării-Mircea Dușa și a Şeful Statului Major General, generalul-locotenent Ştefan Dănilă.

Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri dimineaţa, pe raza localităţii Mălâncrav, judeţul Sibiu. Dintre militarii cazuti la datorie, Dorin Fodor era originar din Taga, iar Vasile Gadalean din Bontida.

Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu (foto: Radio Renasterea)

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns