taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
florin benea smurd cluj leucemie

Paramedicul Florin Benea, bolnav de leucemie, a murit

A împlinit doar 31 de ani în octombrie, însă boala nemiloasă nu l-a cruţat. Paramedicul Florin Benea de la SMURD Cluj, originar din Dej, s-a stins din viaţă luni seara, la un spital din Târgu Mureş.

La începutul anului 2015 au avut loc mai multe campanii publice, inclusiv la Gherla, pentru strângerea de fonduri necesare unei operaţii de transplant de măduva. Aceasta a avut loc în primăvară în Italia şi s-a finalizat cu bine.

Însă o complicaţie survenită în ultimul moment a năruit tot optimismul de care a dat dovadă paramedicul în ultimul an şi în pofida străduinţei medicilor, nu a mai putut fi salvat.

Plutonierul major Florin benea, paramedic în cadrul echipajului SMURD de prim ajutor al Gărzii de Intervenție Gilău, a fost diagnosticat la sfărșitul anului trecut cu leucemie, pentru care a făcut o operație de transplant de măduvă osoasă anul acesta în Italia. Deși inițial demersul medical a avut rezultate bune, au apărut alte complicații, iar starea de sănătate s-a înrăutățit în ultima perioadă. A fost transferat pentru tratament la un spital din Târgu-Mureș, unde s-a stins luni 16 octombrie 2015. Dupa transplant, din cauza celulelor noi produse de corp, i-au fost atacate ficatul si intestinele, dar medicii de acolo au spus ca acest lucru se intamplă frecvent în cazul pacientilor care trec printr-un astfel de transplant.

Tratamentele și transplantul pentru Florin au costat peste 150 000 euro, iar banii au fost strânși cu ajutorul oamenilor mărinimoși care au dorit să îl sprijine pe Florin și familia lui în lupta care avea să o ducă. Donatoare a fost chiar mama sa, care s-a supus unor riscuri însemnate, însă a încercat să facă tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l salva. Florin a fost căsătorit și a fost tatăl unui copil în vârstă de aproape patru ani.

În întreaga activitate, subofiţerul a manifestat o bună pregătire profesională şi de specialitate fiind un real exemplu pentru celelalte cadre din unitate. A fost cunoscut ca şi un coleg corect, cinstit, hotărât şi ambiţios, consecvent în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi cu o puternică dorinţă de autoperfecţionare, iar personalul ISU Cluj exprimă sincerele regrete şi condoleanţe familiei îndurerate!

Am pierdut inca un coleg, un om care a salvat multe vieti, un luptator cu propriul destin, un prieten in adevaratul sens al cuvantului. Florin vei ramane mereu in amintirea noastra, a celor care luptam zi de zi pentru ca semenii nostri sa fie salvati, a salvatorilor din ISU-SMURD Cluj. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, colonel Ion Moldovan, inspector șef al ISU Cluj.

vezi pe acelasi subiect:

sus(3)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns