ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
femeie moda pantaloni scurti blue jeans

Pantalonii scurţi de damă – Denim sau alte materiale? (P)

Noile trenduri includ pantalonii scurţi în foarte multe ţinute, fiind o piesă vestimentară foarte versatilă, comodă, practică şi extrem de feminină. Din diferite texturi şi în variate croieli, pantalonii scurţi tind să devină vedetele outfit-ului feminin, reprezentând varianta mult mai practică a fustelor mini şi midi.

Când se poartă pantalonii scurţi?

Poţi alege să incluzi pantalonii scurţi, atât în ţinutele casual, cât şi în cele office sau elegante, această varietate de abordări fiind posibilă datorită multitudinii de modele pusă la dispoziţie pe MODIVO. Atunci când vrei să îţi procuri pantaloni scurti femei trebuie să ţii cont de faptul că poţi alege dintr-o varietate de texturi, croieli şi abordări, astfel că îţi va fi foarte uşor să creezi outfit-ul preferat. Astfel, poţi purta pantaloni scurţi atunci când mergi la cumpărături sau când faci o plimbare prin parc, adoptând un model simplu, uni sau colorat, căruia să îi adaugi un tricou, un maieu sau o cămaşă lejeră.

Dacă vrei să îţi creezi o ţinută casual pentru ieşirea în oraş cu prietenii, poartă o pereche de pantaloni scurţi accesorizată cu un cordon lat sau cu o centură, adăugând un top provocator sau o bluză transparentă. Pantalonii scurţi pot fi incluşi chiar şi într-o ţinută office, cu condiţia de a alege o pereche de lungime medie, până deasupra genunchiului, într-o tonalitate neutră şi cu o croială clasică. Purtaţi cu o cămaşă sau o bluză simplă, cu un sacou sau un bolero discret, pantalonii scurţi se vor potrivi foarte bine şi cu o pereche de pantofi cu toc mediu.

Care este lungimea optimă a unei perechi de pantaloni?

Atunci când vrei să porţi pantaloni scurţi, ar trebui să ştii că aceştia nu se încadrează în categoria boxerilor. Pantalonii scurţi nu sunt, de fapt, foarte scurţi, ci ar trebui să acopere o mare parte din pulpa piciorului, ajungând până deasupra genunchiului. În acest mod, pantalonii scurţi ies din sfera mult prea îndrăzneaţă şi se încadrează într-o abordare plăcută şi feminină, elegantă şi interesantă. Astfel, pentru ţinutele de stradă, alege să porţi pantaloni nu foarte scurţi, conferindu-ţi stil şi rafinament. MODIVO te aşteaptă cu o gamă foarte amplă de modele, susţinându-te în crearea unora dintre cele mai moderne, feminine şi originale ţinute.

Denim, bumbac, in sau mătase?

Pantalonii scurţi se vor dovedi a fi una dintre cele mai practice piese vestimentare din garderoba ta. Dacă vrei să acoperi o paletă vestimentară cât mai amplă, adoptă modele realizate din diferite texturi, astfel încât să-ţi poţi crea outfit-ul potrivit oricărui context. Accesând https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte ai posibilitatea de a-ţi procura piesele vestimentare şi accesoriile alături de care să porţi pantalonii scurţi. Pantalonii din denim se vor dovedi a fi extrem de practici atunci când vrei un look relaxat şi degajat, o abordare sport potrivită plimbărilor prin parc şi ţinutelor de plajă.

femeie pantaloni scurti blugi

Denimul reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite materiale, astfel că te poţi juca cu ideile creative şi îţi poţi combina pantalonii cu tricouri, cămăşi sau topuri, îi poţi purta cu pantofi sport sau cu sandale, accesorizându-i cu un rucsac sau cu o geantă de mână. Pentru o abordare formală, o pereche de pantaloni scurţi din in sau bumbac se va dovedi mult mai potrivită, conferind un aer elegant şi feminin întregii ţinute. Mătasea sau satenul sunt texturile care te vor plasa în aria elegantă şi de ocazie, astfel că pantalonii scurţi devin must-have-ul sezonului, fiind potriviţi oricărui tip de abordare vestimentară şi încadrându-se oricărui context.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns