locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

copac zapada crengi noapte

Iarnă grea, o pană de curent a lăsat mai multe locuințe din oraș pe întuneric

Mai mulți locuitori de pe strada Tudor Vladimirescu din Gherla au rămas luni seara pe întuneric, în urma unei pene de curent, produsă în jurul orei 19.

De vină este zăpada în cantități mari care a căzut în ultimele zile. În pădurea de la marginea orașului, crengile copacilor s-au lăsat și chiar s-au rupt, căzând peste firele de electricitate și au produs întreruperi în alimentarea cu curent electric.

Echipajele de la compania de electricitate au ieșit pe teren pentru a alimenta cât mai urgent consumatorii, însă este dificil de estimat un interval de timp până când vor fi remediate problemele.

O situație asemănătoare a avut loc dimineață în jurul orei 6, când mai mulți consumatori de pe strada Liviu Rebreanu, dincolo de barieră, spre Fizeșul Gherlii, au rămas fără curent electric. S-a intervenit inclusiv cu ajutorul lucrătorilor de la Ocolul Silvic pentru degajarea de crengi, iar pauza de tensiune a durat mai multe ore.

ACTUALIZARE

Curentul a revenit la consumatorii de pe strada Tudor Vladimirescu puțin după miezul nopții de luni spre marți.

sus(2)jos(19)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns