taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
padurar

Padurar retinut de politisti. Facea procese verbale pentru infractiuni cum il taia capul!

Un pădurar a fost reţinut 24 de ore de poliţişti pentru falsificarea proceselor-verbale de constatare a delictelor silvice. Faţă de acesta, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Prejudiciul cauzat bugetului de stat depăşeste 30.000 lei.

La data de 10 decembrie 2014, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Secţia 5 Poliţie Rurală Dej s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui pădurar, pentru comiterea infracţiunilor de abuz in serviciu, fals intelectual şi uz de fals.

Din cercetări a reieşit că bărbatul, de 50 de ani, din Căşeiu, angajat al unui ocol silvic, în perioada octombrie 2013- decembrie 2014, ar fi completat mai multe procese-verbale de constatare a infracţiunilor silvice, respectiv tăieri şi furturi de material lemnos, în care ar fi inserat date neconforme cu realitatea.

Informațiile astfel consemnate în procesele-verbale ar fi îngreunat activitatea de cercetare penală a organelor judiciare, de constatare şi sancţionare a delictelor silvice.

Prin fapta sa, pădurarul ar fi cauzat statului un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

La data de 11 decembrie 2014, faţă de bărbat, instanţa competentă a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej. (foto: arhiva)

sus(4)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns