taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj

Pacient tratat pe holuri la spitalul din Gherla, ce spune conducerea

O femeie care a ajuns la spitalul din Gherla a povestit despre experiența prin care a trecut. Conducerea spitalului a explicat ulterior situația.

Luni dimineață, femeia a sunat la numărul de urgență 112. Tatăl ei, în vârstă de 78 de ani nu se simțea bine, fiind cunoscut cu diabet și având la antecedente medicale o comoție cerebrală.

„A venit ambulanța, iar medicul mi-a spus că nu e urgență și că ar fi fost nevoie de trimitere de la medicul de familie. Dar l-a luat și l-a dus la spital, când i-am explicat că mai avem și serviciu și nu avem timp să umblăm pe la medici de familie. La spital, pacientul a fost repartizat la un medic, care l-a consultat și a spus că ar trebui internat, dar că nu sunt locuri. Inițial asistenta ne-a spus că-i face o perfuzie și că poate fi dus acasă. Am așteptat vreo oră pe hol, până am început să fac poze și le-am zis că anunț presa.

om spital perfuzie

Atunci a venit asistenta și i-a pus perfuzia, pe hol, cu omul care abia stătea pe scaun. Așa se face cu un om care nu are putere să stea, se face tratament pe hol, unde circulă toată lumea? Nu vreau să arăt cu degetul către niciunul din cadrele medicale care și-au făcut treaba foarte bine, așa cum pot, în condițiile oferite de spital. Este un semnal de alarmă pentru cei care nu au făcut nimic pentru a avea condiții mai bune în spitalele din România. Sper ca toți cei care au votat cu PSD să ajungă în locul bunicului și să le fiu eu medic…”, a scris femeia de pe rețelele de socializare.

A urmat o ploaie de comentarii, unele care au susținut nemulțumirea femeii, altele care o acuză că ar face campanie electorală.

spital gherla comentarii

spital gherla comentarii

spital gherla comentarii

La scurt timp a venit și un răspuns din partea conducerii spitalului Gherla.

„Spitalul Municipal Gherla se află în plin proces de igienizare și reamenajare, motiv pentru care activitatea s-a restrâns pe anumite secții. Avem rugămintea de a ne sprijini în acest demers, nu de a critica. Este important de știut faptul că pacienții trebuie să se adreseze medicului de familie și cabinetului de Medicină Internă din Ambulatoriul Integrat până la ora 14.00, nu camerei de gardă.”

sus(10)jos(46)

2 comentarii

 1. E drept că există o problemă la ambulatoarele de urgență. Cu triajul, cu aglomerația și cu mulți nervi, iar pentru a evita asta, românul a prins șpilul să sune la 112 și pentru o banală durere de dinți. Ei lucreză cu minimul de materiale și fac ce pot, iar noi ne comportăm ca țiganii „că moare bulibașa, MO!”. Adevărul este undeva la mijloc.

  sus(26)sus(5)
  • Nu există la vârsta domnului nici o stare de sănătate perfectă dar nici o evaluare corectă a gravității situației - la bătrânii și la copii totul se poate schimba foarte repede.Oricum din ce dotare și cât personal de specialitate avem în spital în cazuri mai problematice constați că poate e păcat de timpul pierdut în respectiva instituție .
   Da - guvernările de dreapta au "idei" de genul desfințărilor , taxe de poluare la mașini , impozitele mai mari la cei cu succes ( de exemplu a vrut un liberat impozite pentru activitățile din IT ) , idioțenie de sus până jos . Dar sa de-a în tâmpeniile care bucura clasa politică - salarii din primării , poliție locală inutilă , pensii speciale - lucruri care îi avantajează fie stânga fie dreapta NU ! După se miră de ce sunt oamenii sătui și de ei .
   Sănătate că-i mai bună decât toate .

   sus(18)sus(3)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?