irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
ovidiu dragan primar gherla

Ovidiu Drăgan, primele declarații după câștigarea alegerilor – VIDEO

Ovidiu Drăgan a câștigat la alegerile locale de duminică al patrulea mandat ca primar la Gherla. Acesta va începe abia la sfârșitul lunii septembrie, când expiră actualele mandate ale aleșilor locali.

După o lună de campanie și o zi de alegeri încărcată și plină de emoții, rezultatele sosite în jurul miezului nopții au confirmat victoria detașată, cu 53,18 % din voturile alegătorilor, a candidatului PNL. Acesta și-a depășit cu peste 10% rezultatul de la alegerile precedente, un semn că electoratul local susține proiectele și activitatea desfășurată de Drăgan la conducerea municipiului.

Primarul a mulțumit susținătorilor pentru votul acordat, atât personal, cât și pentru consiliul local. În același timp, a dat asigurări că se vor face alianțele necesare pentru a susține proiectele existente și viitoare ale executivului. Drăgan a făcut apel la viitorii consilieri la o atitudine responsabilă, în interesul comunității.

În ce privește felul în care s-a desfășurat campania electorală, mai ales în ultimele două săptămâni, primarul a considerat că anumite manifestări nu au fost apreciate de alegători, care au sancționat prin vot comportamente nepotrivite.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns