taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
ovidiu dragan primar gherla

Ovidiu Drăgan la primărie, cu cine va face PNL alianță și cine va fi viceprimar – VIDEO

Candidatul PNL Ovidiu Drăgan a câștigat duminică fotoliul de primar la Gherla, cu peste 42% din voturi. După validarea rezultatelor, va urma investirea în funcție.

Ovidiu Drăgan a dat asigurări că va fi primarul tuturor, și al celor care l-au votat, și al celor care nu l-au votat.

Deja se discută despre cum va arăta viitorul consiliu local și majoritatea de care va avea nevoie primarul pentru ca proiectele sale să fie puse în practică. Calcule estimative arată că PNL ar putea avea 8 consilieri, USR PLUS 5 consilieri, PSD șiu UDMR căte trei consilieri. Numărul exact urmează să fie comunicat de Biroul Electoral, după calcule și redistribuirea voturilor primite de ceillalți candidați sau partide.

„Ne dorim ca viceprimarul să fie tot din PNL, avem oameni bine pregătiți pentru asta, dar deocamdată nu dăm un nume. Vrem ca viitorul viceprimar să fie un om activ în aparatul administrativ, să primească sarcini, în folosul comunității. Atât în privința majorității, cât și a viceprimarului, suntem deschiși și la negocieri cu celelalte formațiuni politice. În ce privește viceprimarul, sunt și excepții”, a declarat Drăgan.

video în continuare

sus(62)jos(532)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. ``...promit ca voi fi primarul tuturor, si a celor care m-au votat, si a celor care m-au votat.`` - primar anul 2020. Super :))

    sus(21)sus(3)
  2. Domnule Dragan, de ce nu ati participat la dezbaterea candidatilor pentru functia de primar ? Intrebari din partea cetatenilor probabil ca ar fi fost si pentru dumneavoastra, nu numai pentru restul candidatilor.

    sus(1)sus(0)

Lasă un răspuns