taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
expoziei crosetat gherla centrul turistic

Ornamente croșetate, în expoziție de sărbători de iarnă la Centrul Turistic

La sfârşit de an, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Gherla oferă o surpriză plăcută. După expoziţia de artă fotografică din această toamnă, în ajunul sărbătorilor de iarnă, în sala din centrul municipiului este deschisă vizitatorilor Expoziţia de ornamente croşetate „Crăciun vintage”, organizată de Penitenciarul Gherla.

Lucrările sunt realizate de rezidentele Centrului Terapeutic Lotus Gherla, în cadrul activităţii ocupaţionale „Amigurumi”, coordonată de agentul de poliţie penitenciară Mihaela Bălăi.

Sunt expuse peste 5o de figurine şi obiecte de artizanat specifice Crăciunului, care încântă privirea celor care în condţiile respectării normelor de igienă şi distanţare fizică trec pragul locaţiei, unde se simte din plin atmosfera sărbătorească.  Sunt rodul activităţilor artistice organizate cu femeile aflate în acest centru din cadrul Penitenciarului, un mijloc de relaxare şi petrecere a timpului liber.

expoziei crosetat gherla centrul turistic

Scopul acestui program educaţional este identificarea şi valorificarea talentului din rândul rezidentelor şi formarea şi dezvoltarea înclinaţiilor artistice. Aceste persoane private de libertate au „evadat” astfel în lumea artei.

Acest gen de expoziţii arată că şi în spatele gratiilor trăiesc oameni talentaţi. În cadrul Penitenciarului Gherla se acordă o mare atenţie acestui gen de activități, care contribuie la îmbunătăţirea stării psihice ca o modalitate de relaţionare interpersonală.

Este a treia expoziţie din 2020 de la Centrul Turistic a femeilor din Centrului Terapeutic Lotus, iar partenerii implicați spun că această colaborare va continua şi în 2021.

Expoziţia de ornamente croşetate „Crăciun vintage” poate fi vizitată în zilele luni- vineri în intervalul orar 9,00-15,00.

Szekely Csaba

sus(6)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns