hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

pompieri gherla autospeciala

Oraşul paralizat de o pană de curent. Incendiu la un transformator

Alimentarea cu energie electrică a fost sistată duminică dimineaţă după ora 6 în tot oraşul, după ce au apărut probleme la un transformator.

Din primele informaţii, la un post trafo s-a produs o defecţiune, care s-a extins în staţie. În urmă defectării unui trasformator de 10 KV, a fost pulverizat ulei spre bornele electrice, declanşându-se un incendiu.

Pompierii au fost anunţaţi la ora 9.10 despre incendiul produs la staţia de pe strada Gelu. Au intervenit două autospeciale, una de la detaşamentul din Dej şi una a pompierilor voluntari de la Gherla, precum şi angajaţi ai companiei de electricitate.

Peste 10 extinctoare cu praf au fost folosite pentru stingerea focului, un extinctor cu spumă mecanică şi apă.

Reprezentanţi ai companiei spun că problema a fost parţial rezolvată, în jurul orei 9.30 reluându-se alimentarea cu energie electrică în oraş. Mai sunt încă probleme în cartierul Între Ape. “Încercăm cât putem de repede să rezolvăm problemele pentru a relua alimentarea cu energie electrică”, au declarat surse din compania de electricitate.

sus(5)jos(13)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns