taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
ceas ora de vara iarna

Ora de vara, din 30 martie 2014. Vezi cum circula trenurile

In noaptea de sambata spre duminica, 29 spre 30 martie 2014, Romania trece la ora oficiala de vara. La ora 3, ceasurile vor fi date cu o ora inainte. Ora de vara este valabila incepand din ultima duminica a lunii martie pana in ultima duminica  a lunii octombrie. Prin trecerea la ora de vara, ziua de duminica va fi cea mai scurta din an, avand doar 23 de ore.

Trecerea la ora oficială de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare. Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora de iarnă până în noaptea de 29/30 martie 2014 ora 03.00 care devine ora 04.00. După această oră (04.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Astfel, un număr de 70 de trenuri, din care 8 trenuri internaţionale, 31 InterRegio și 31 Regio aflate în circulaţie între 03.01 şi 04.00 (ora iarnă), vor ajunge la destinație cu orarii modificate.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns