taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
politia crima sinucidere

Omor la Palatca – principalul suspect, fiul victimei!

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 59 de ani, din comuna Pălatca, judeţul Cluj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ,,omor”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În data de 11 august 2014, în jurul orei 8, Poliţia a fost sesizată cu privire la moartea violentă a unui bărbat de 87 de ani, din comuna Pălatca, judeţul Cluj.
În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti condusă de procurorul criminalist pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Iîn urma necropsiei, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit ca urmare a mai multor lovituri cu un corp dur aplicate pe corpul bărbatului, în zona cervical-posterior şi temporal drept.

În urma verificărilor, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore pe fiul victimei, un bărbat de 59 de ani, din Pălatca, acesta fiind suspectat de săvârşirea faptei.

În cursul zilei de marti, 12 august, bărbatul a fost prezentat instanţei, faţă de acesta luându-se măsura internării medicale provizorii la Clinica de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,omor”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns