mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte
lovit mortal tren cluj smurd accident

Om lovit mortal de tren la ieșire din Cluj

Un bărbat și-a pierdut viața  duminică, după ce a fost lovit de un tren.

În jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Secției Transporturi Feroviare au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, la ieșirea din stația CFR Cluj-Napoca Est, în zona Someșeni.

Din primele informatii, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Cluj-Napoca, a fost lovit de trenul IR 367, care circula de la Budapesta la Brașov.

Echipajul SMURD care a intervenit a putut doar să constate că omul a suferit leziuni incompatibile cu viața și a declarat decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj, pentru efectuarea necropsiei.

În acest caz, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trenul a fost oprit și a pornit spre Gherla cu o întârziere de 40 de minute.

foto primită de la Andrei

sus(20)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns