mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte
incendiu pompier acoperis cluj

Om găsit carbonizat după un incendiu la o casă în Cluj

Pompierii de la ISU Cluj au fost chemați să intervină vineri spre miezul nopții la un incendiu în Cluj-Napoca. La adresa indicată au făcut o descoperire macabră.

Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 23, când flăcările au început să fie observate la acoperișul unei case de pe strada Valea Chintăului din Cluj-Napoca.

Trei autospeciale de stingere s-au deplasat la locul evenimentului și un echipaj medical SMURD. În podul locuinței, în timpul intervenției care a durat în jur de trei ore, pompierii au găsit un cadavru carbonizat.

Era vorba despre proprietarul casei, care a urcat în pod să stingă focul, dar a fost cuprins de flăcări.

incendiu pompier acoperis cluj

Incendiul a cuprins structura de grindă din lemn a acoperișului, distrus pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Din din constatări a rezultat că focul s-a aprins cel mai probabil de la supraîncălzirea coșului de fum, amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Cadavrul bărbatului în vârstă de 60 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, urmând să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs decesul.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns