hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

bataie tarani catina cluj

Om bătut de un fost polițist la Cătina – VIDEO cameră de supraveghere

Un fost polițist pare că face legea la Cătina. Omul este acuzat că își bate vecinii și consătenii, scrie stiridecluj.ro.

Marți spre seară, un localnic care mergea spre stația de autobuz pentru a-și aștepta soția a fost întâmpinat de fostul polițist, care și-ar fi adus aminte de un incident mai vechi, scrie sursa citată. Fără să stea prea mult pe gânduri, țăranul s-a trezit cu un croșeu în falcă și a căzut la pământ. Apoi atacul a continuat cu mai multe lovituri cu piciorul în cap și în zona toracelui.

Victima a fost transportată la spital la Cluj și internată la secția de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Maxilofaciale, cu dublă fractură de maxilar și două coaste rupte.

În cursul anului trecut, același agresor l-ar mai fi bătut pe om, iar acesta a ajuns tot la terapie intensivă, cu multiple fracturi costale. Polițiștii au deschis atunci un dosar penal, care a rămas în așteptare.

Cazul de acum a fost preluat de I.P.J. Cluj, dar măsurile se lasă așteptate. După ultima bătaie aplicată vecinului său, procurorii de la Gherla au decis că nu este cazul să ceară arestarea. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, în ultimul an au fost înregistrate patru dosare penale care îl vizează pe același agresor. ”Se fac cercetări pentru amenințare și lovire sau alte violențe. Dosarele se află în instrumentarea polițiștilor de la Secția 7 de Poliție Rurală Gherla, sub conducerea reprezentanților Parchetului”, precizează IPJ Cluj într-un comunicat.

Stiridecluj.ro mai scrie că agresorul a fost dat afară din poliție în 2004, când ar fi fost implicat într-un scandal sexual, alături de alți polițiști. A fost cercetat penal, dar procurorii au clasat dosarul. ”Omul a fost boxer de performanță și acum probabil are probleme, după atâția pumni pe care i-a primit”, spune un polițist clujean, fost coleg la Ordine Publică.

video în continuare – bătaia prinsă pe o cameră de supraveghere

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

sus(5)jos(23)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns