taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politie noaptea masina

Om atacat de tâlhari la Dej, l-au golit de bani

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi pe 14 iulie aproape de miezul nopții de către un bărbat de 69 de ani, din municipiul Dej, despre faptul că,în timp ce se afla pe raza municipiului Dej, a fost deposedat prin violență de circa 1800 de lei și acte personale.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi în vârstă de 22 și 25 de ani, din județele Bistrița Năsăud și Maramureș, şi o femeie de 21 de ani, din Dej, bănuiţi de comiterea faptei.

P 16 iulie, magistraţii Judecătoriei Dejau emis două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile față de doi dintre aceștia. Cel de-al doilea bărbat a fost depistat și reținut marți și urmează a fi prezentat în fața magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

foto: arhiva

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns