hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

volei gherla

Oldboys Gherla pe locul I la turneul de volei de la Reghin

Sportul nu are limită de vârstă. Asta dovedeşte ambiţia şi consecvenţa „veteranilor” gherleni, care la sfârşitul săptămânii trecute au participat la un turneu de volei, organizat în municipiul Reghin.

Talentaţii voleibalişti de la Oldboys Gherla au relaţii de prietenie cu formaţia mureşeană de câţiva ani, cu invitații reciproce la competiţii. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când veteranii de pe Someş au onorat cu prezenţa turneul amical desfăşurat la Reghin şi unde Oldboys Gherla s-a clasat pe primul loc.

O performanţă frumoasă a echipei condusă de Vasile Morar şi din care au mai făcut parte câţiva sportivi trecuţi de prima tinereţe, deosebit de incisivi şi bătăioşi pe teren, cum sunt Mircea Panţa, Gavril Păcurar, Gavril Lador, Liviu Blăjan, Laviniu Lazăr, Zeno Turdean, Kecsedi Árpád, Papp Francisc sau Călin Horea Farcaş.

Gherlenii au câştigat clar toate meciurile disputate în sala din Reghin, învingând formaţiile Oldboys din localitate şi Spermezeu, judeţul Bistriţa-Năsăud, dar şi pe mai tinerii din Târgu Mureş.

Arbitrajul turneului cu patru echipe de la Reghin a fost asigurat de dr. Stelian Sabo din Gherla.

Pe 24 noiembrie 2018, sala de sport de la liceul „Ana Ipătescu” din Gherla va găzdui o nouă ediţie a tradiţionalului turneu de volei „Cupa 1 Decembrie”, competiţe la care în fiecare an este invitată şi gruparea din Reghin.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(9)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns