taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
bacalaureat gherla liceu ana ipatescu

Oferta educationala moderna la liceul „Ana Ipatescu” VIDEO

La liceul „Ana Ipatescu” oferta educationala pentru absolventii de ciclu primar (clasa a IV-a) si gimnazial (clasa a VIII-a) vine anul acesta intr-un nou format. Prezentarea liceului se face pe langa pliante si printr-o prezentare video, pentru ca toti cei interesati sa poata fi informati in timp real si direct in legatura cu numarul de locuri si profile existente in anul scolar 2014-2015.

Cu ocazia prezentarii ofertei educationale, liceul isi prezinta performantele, proiectele si mediul ambiental in care elevii dispun pe parcursul intregii scolarizari de un act educational de inalta calitate.

Parteneriatul scoala – parinte – elev nu este un simplu cliseu, ci este o realitate dovedita de rezultatele obtinute de-a lungul timpului de elevii si profesorii liceului.

La activitatea educativa se adauga activitatile sportive si cele extrascolare, la care elevii participa demonstrand buna colaborare si relatia pe care parteneriatul profesor – elev o propune in fiecare an.

 

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns