hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

gradinita arici pogonici gherla matti honkala

Oaspeți din Finlanda la sala de sare de la Grădinița Arici Pogonici – VIDEO

Grădinița Arici Pogonici din Gherla a fost vizitată miercuri de oaspeți din Finlanda.

Este vorba despre Matti Honkala, secretarul general al Rotary Internațional. Acesta a sosit în România pentru a lua parte la Conferința Națională Rotary de la Vișeu și a fost însoțit de soția sa și de Florentin Tus, secretar al Districtului 2241.

Oaspeții au venit la Gherla direct de la aeroport și au fost întâmpinați de președintele Rotary Club Gherla, Bikfalvi Mihai, de membri ai clubului, de directorul grădiniței, Valeria Șimonca.

Musafirii au fost conduși la sala de sare din incinta grădiniței, cea mai recentă realizare a rotarienilor gherleni, un proiect care a atras atenția la nivel național și care ar putea fi extins și în alte orașe din România.

gradinita arici pogonici sala sare rotary club

La eveniment a fost prezent și primarul Ioan Neselean, care i-a felicitat pe rotarieni pentru activitatea lor și a dat asigurări că administrația locală va sprijini în continuare astfel de proiecte.

Matti Honkala s-a arătat încântat de primirea făcută și de sala de sare, apreciată că o realizare deosebită pentru sănătatea copiilor din grădiniță. De asemenea, a apreciat colaborarea din comunitatea locală. „Dacă sunt încurajați, rotarienii pot face miracole”, a spus secretarul general al Rotary Internațional.

video în continuare

sus(24)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns